Malezya DSA Fuar Broşür ve Raporları

DSA (Defence Services Asia) Savunma Sanayi Fuarı – Malezya

Malezya’da 2 yılda bir düzenlenen DSA (Defence Services Asia) Savunma Sanayi Fuarı kapsamında fuar otoritesi tarafından yayınlanmış olan broşür ve raporlara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Özellikle Asya-Pasifik coğrafyasının savunma sanayi endüstrisi açısından en önemli faaliyetlerinden biri olarak kabul edilen DSA fuarları her yıl dünyanın en önemli savunma sanayi firmalarına ev sahipliği yapmakta ve özellikle bölgesel önemli sözleşmeler bu fuar süresince basın karşısında imzalanmaktadır.

Fuar otoritesi tarafından yayınlanan broşürlerde fuarın ve katılımcıların genel tanıtımları yapılmaktadır. Fuar sonrası düzenlenen raporlar ise fuar hakkında detaylı bilgiler içermektedir. Özellikle savunma sanayi sektör oyuncuları tarafından yakından takip edilen söz konusu fuarla ilgili detaylı bilgilerin bulunduğu raporların ilginizi çekeceğini değerlendiriyoruz.

Fuarla ilgili bu sayfamız sabit olarak yayınlanacak olup, broşür, katalog ya da rapor eklenmesi durumunda yazı içerisine yeni link olarak eklenecektir.


DSA – 2018 Dokümanlar:

DSA-2018 Fuar Raporu 

DSA-2018 Fuar Broşürü


DSA – 2016 Dokümanlar:

DSA-2016 Fuar Raporu 

DSA-2018 Fuar Broşürü


 

Bunları da beğenebilirsin